Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale termice pe lemne din otel Centrale pe lemne din otel CELSIUS Centrala pe lemne din otel Celsius 25/27 KW usa fonta

Centrala pe lemne din otel Celsius 25/27 KW usa fonta

Cod produs:   CELS.27F
Producator:   CELSIUS PLUSSZ - Ungaria
Caracteristici:   Oferte speciale, Produs nou
detalii telefonic
Pret:   3.19900lei cu TVA
Contact: 021 345 56 07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere Centrala pe lemne din otel Celsius 25/27 KW usa fonta
Centrala termica pe lemne Celsius cu usa de fonta - 27 kw

Centralele termice pe lemne CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de incalzire centrala cu apa calda.Sunt ideale pentru incalzirea centrala a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor cladiri de uz gospodaresc in sistem deschis sau inchis cu circulare gravitationala sau pompare.
Familia de produse Celsius are gama completa de centrale pe lemne, oferand posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoastra.
Cazanele au fost concepute pentru arderea combustibilului solid, fiind ideale pentru lemne, resturi de lemne, carbune negru, carbune brun, bricheta.
La folosirea combustibilelor cu un continut mai mare de gudron este recomandat modalitatea de aprindere a focului de sus.
In cazul in care se folosesc carbuni care la ardere se contopesc este nevoie de mai multa supraveghere, cu mai multe interventii in timpul arderii dar indepartarea resturilor arderii este mai usoara.
Este interzis arderea cocsului in centralele pe lemne Celsius!
Corpul centralei pe lemne este format dintr-o manta exterioara (3 mm) si una interioara( 5 mm),care este confectionat din tabla de otel prin indoire,si sudare.
Corpul centralei este prevazut cu trei usi pentru ca manipularea cazanului sa fie optima.
Prin usa de curatire cu ustensila de curatare se poate curata usor interiorul cazanului de funinginea si resturile de ardere depuse.
Prin usa camerei de ardere, se alimenteaza centrala cu combustibil.
Usa pentru cenusa serveste la indepartarea cenusei si zgurii, si functioneaza ca o clapeta prin care avem posibilitatea de a regla cantitatea aerului necesar arderii.
Usa pentru cenusa se poate folosi si cu regulator tiraj automat, senzorul trebuie instalat in mufa de ¾”, situat pe cazan.
Instalarea regulatorului de tiraj trebuie facut de specialist!
Corpul centralei pe lemne este dotat cu izolatie termica si un invelis din tabla vopsita in camp electrostatic, care se asambleaza cu suruburi de corpul cazanului.

Putere max.(kW) - 27 kw
Spatiu de incalzire(m³) - 300-500 m³
Eficacitate(%)- 72%
Racord la cond. de apa- 2”
Rac. la cos de fum(mm) - 132
Inaltimea(mm) - 1200 mm
Adancimea(mm) - 550 mm
Latimea(mm) - 560 mm
Greutatea(kg) - 190 kg
Presiune(bar) - 2 bar
Temperatura max. (C˚)- 90 C˚
Proba de presiune (bar)-3.6 bar
Tiraj (mbar) - 0.2 mbar
Camera de ardere (mm) - 360X420 mm
Dim.usii de alimentare - 320X210 mm
 
Alte produse din categorie