Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale electrice Centrale electrice PROTHERM RAY CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM 28 KW
Poza CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM 28 KW. Poza 1563

CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM 28 KW

Cod produs:   RAY28
Producator:   PROTHERM-Cehia
Pret vechi:   2.69900 lei cu TVA
Pret:   2.65000lei cu TVA
Discount:   1%
Contact: 021 345 56 07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM 28 KW

FUNCTIONEAZA LA 380 V
Randament=99.5%
Cazanele sunt complet echipate pentru functionarea independenta intr-un sistem de incalzire. Comenzile sale sunt simple, astfel incat se pot realiza usor reglajele necesare pentru conditiile locale
Centralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizind apa calda, cu circulatie fortata. Ele prepara agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulatie va fi distribuita la corpurile de incalzire.
Centrala electrica are o functionare secventiala. Cuplarea puterii se face in intervale de 0 - 75 secunde, cu o putere de max. 6 kW (2 kW pe fiecare faza).Astfel se realizeaza o protectie a retelei de alimentare cu energie electrica si este cuplata doar puterea efectiv necesara.
Pompa de circulatie functioneaza de asemenea in mod economic. Dupa decuplarea cazanului, pompa mai functioneaza 4 minute, astfel incat este utilizata toata caldura continuta in apa din centrala. Astfel scad consumurile energetice si uzura mecanica a pompei.
Corpul cazanului este montat in interiorul unei carcase metalice asamblata prin suruburi. Conectarea atat la sistemul hidraulic cat si la reteaua electrica se realizeaza prin partea inferioara.
Aceste centrale sunt destinate montarii pe perete. In cazul unui necesar termic mai mare se poate realiza legarea in cascada a acestora. Cascada poate fi controlata de un singur termostat conectat la cazanul conducator.
INTERCONECTAREA CAZANELOR(cascada)
In cazul in care o singura centrala nu poate acoperi intregul necesar de caldura centralele din seria 21, 24 si 28 pot fi conectate in cascada si se pot obtine astfel puteri mai ridicate.

 
Download fisiere atasate pentru CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM 28 KW
Alte produse din categorie