Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale electrice Centrale electrice PROTHERM RAY CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM RAY 9 KW

CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM RAY 9 KW

Cod produs:   RAY9
Producator:   PROTHERM-Cehia
Caracteristici:   Oferte speciale, Produs nou
Pret:   2.09800lei cu TVA
Contact: 021 345 56 07 / 0723 172 349   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM RAY 9 KW

FUNCTIONEAZA LA 220 V sau 380 V
Randament=99.5%
Centralele termice electrice sunt complet echipate pentru functionarea independenta intr-un sistem de incalzire. Comenzile sale sunt simple, astfel incat se pot realiza usor reglajele necesare pentru conditiile locale
Microcentralele electrice PROTHERM sunt destinate utilizarii in sisteme de incalzire centrala, utilizind apa calda, cu circulatie fortata. Ele prepara agentul termic, care cu ajutorul unei pompe de circulatie va fi distribuita la corpurile de incalzire.
Centrala termica electrica are o functionare secventiala. Cuplarea puterii se face in intervale de 0 - 75 secunde, cu o putere de max. 6 kW (2 kW pe fiecare faza).Astfel se realizeaza o protectie a retelei de alimentare cu energie electrica si este cuplata doar puterea efectiv necesara.
Pompa de circulatie functioneaza de asemenea in mod economic. Dupa decuplarea cazanului, pompa mai functioneaza 4 minute, astfel incat este utilizata toata caldura continuta in apa din centrala. Astfel scad consumurile energetice si uzura mecanica a pompei.
Corpul cazanului este montat in interiorul unei carcase metalice asamblata prin suruburi. Conectarea atat la sistemul hidraulic cat si la reteaua electrica se realizeaza prin partea inferioara.
Aceste cazane sunt destinate montarii pe perete. In cazul unui necesar termic mai mare se poate realiza legarea in cascada a acestora. Cascada poate fi controlata de un singur termostat conectat la cazanul conducator.
INTERCONECTAREA CAZANELOR(cascada)
In cazul in care o singura centrala electrica nu poate acoperi intregul necesar de caldura centralele din seria 21, 24 si 28 pot fi conectate in cascada si se pot obtine astfel puteri mai ridicate.

 
Download fisiere atasate pentru CENTRALA TERMICA ELECTRICA PROTHERM RAY 9 KW
Alte produse din categorie