Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Pompe submersibile Pompe submersibile Grundfos Pompa submersibila Grundfos SQ 3 55

Pompa submersibila Grundfos SQ 3 55

Cod produs:   SQ3 55
Producator:   Grundfos
Pret:   3.09900lei cu TVA
Contact: 021 34 56 07 / 0723 172 349 / 0735 230 402 / 0731 334 946   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere Pompa submersibila Grundfos SQ 3 55

Pompa submersibila Grundfos SQ 3 55Date tehnice:

Debit nominal- 3 mc/h
Inaltime de pompare nominala - 56 m
Etaje - 4
Clapet de sens - incorporat
Material pompa - Poliamida/Otel inox
Material rotor - Poliamida
Dimensiune racord refulare - Rp1 1/4
Diametru - 74 mm
Temperatura max lichid - 40 °C
Putere consumata P1 - 1.5 kW
Tensiune de alimentare - 230/50 V/Hz
Modalitate pornire - directa
Greutate - 6,1 kg

Pompa submersibila ce se poate folosi la operare continua dar si intermitenta pentru o varietate de aplicatii:-alimentare cu apa menajera-mici instalatii de pompare-irigatii-aplicatii pentru rezervoare-ridicare a presiunii
Pompa este protejata impotriva functionarii fara apa: se asigura intreruperea curentului pompei in cazul lipsei de apa in foraj prevenind astfel arderea motorului.
Componentele hidraulice ale pompei sunt intarite poliamidic cu 30% fibra de sticla.
Proiectarea hidraulica ofera o mare eficienta a pompei ceea ce inseamna consum de energie scazut si astfel costuri scazute la energie.Proiectarea pompei SQ se caracterizeaza prin rotoare ce nu sunt prinse de arbore; fiecare rotor are lagarul lui din carbura de wolfram/ceramica.
Proiectarea si aceste materiale alese asigura rezistenta mare la uzura la nisip pentru o viata lunga a produsului.
Pornirea cu un controlor de presiune joasa implica riscul ca intrebul corp al rotorului sa fie ridicat (datorita fortei ascensionale).
Forta ascensionala poate cauza defectarea pompei si motorului.
Pompa este dotata cu un capac al lagarului ce protejeaza pompa si motorul impotriva fortei ascensionale si astfel previne defectarea in timpul fazei critice de pornire.
Unitatea electronica integrata a celor trei versiuni de motoare ofera o pornire usoara.
Pornirea usora reduce curentul de pornire si astfel da pompei o accelerare usoara si stabila; reduce riscul uzurii pompei si previne supraincarcarea retelei de alimentare in timpul pornirii.
Fiabilitatea mare in ceea ce priveste pornirea apare si in cazul tensiunii scazute.
Protectia integrata impotriva supratensiunii si tensiunii scazute previne defectarea motorului in cazul in care tensiunea iese din gama de tensiuni admise: pompa va fi intrerupta daca tensiunea scade sub 150 V sau creste peste 280 V.
Motorul este pus in functiune din nou automat atunci cand tensiunea este din nou in gama de tensiuni admise; nu mai este nevoie de o alta protectie.Protectie impotriva suprasarcinii: expunerea pompei la sarcini grele duce la cresterea consumului de curent.
Motorul va compensa automat acest lucru prin reducerea vitezei, daca viteza scade pana la 65% din viteza nominala, motorul va fi oprit.
Daca rotorul va fi oprit din rotatie, acest fapt va fi automat detectat si alimentarea cu tensiune oprita; nu este nevoie de protectie aditionala a motorului.
Protectie impotriva temperaturii ridicate: motor cu magnet permanent ce emana foarte putina caldura in jur in combinatie cu un sistem de circulatie intern foarte eficient ce conduce caldura in afara rotorului, statorului si lagarelor.
Ca o protectie in plus, unitatea electronica are incorporata un sezor de temperatura; cand temperatura creste prea mult, motorul este oprit, cand temepratura scade motorul este pornit automat.Pompa este dotata cu motor Grundfos monofazat MS 3 si datorita convertizorului de frecventa functioneaza la o turatie constanta.
Pompa este proiectata pentru pomparea lichidelor subtiri, curate, non-agresive si non-explozive, ce nu contin particule solide sau fibre.
Pot fi folosite la pomparea cu continut de nisip pana la 50 g/mc. Un continut mai mare de nisip va scurta viata pompei.
Pompa poate fi instalata vertical, orizontal sau in orice pozitie dintre acestea (pompa nu trebuie sa fie sub nivelul orizontal in relatie cu motorul).

 
Download fisiere atasate pentru Pompa submersibila Grundfos SQ 3 55
Alte produse din categorie