Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Termostate ambient Termostate ambient Logictherm Termostat de ambient fara fir Logictherm R3RF

Termostat de ambient fara fir Logictherm R3RF

Cod produs:   R3RF
Producator:   LOGICTHERM
Pret vechi:   15500 lei cu TVA
Pret:   14400lei cu TVA
Discount:   7%
Contact: 021 345 56 07 / 0723 172 349 / 0735 230 402 / 0731 334 946   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere Termostat de ambient fara fir Logictherm R3RF

Termostat digital de ambient neprogramabil fara fir Logictherm R3RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice din Romania şi UE, indiferent de tensiunea de comanda (24 V sau 230 V).
- Termostatul Logictherm R3RF este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la centrala termica, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu centrala termica).
Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea centralei prin cablul electric conectat intre receptor si centrala.
- Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.
- Raza de actiune - 100 m in spatiu deschis, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat etc.
- Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric.
Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.
- Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comută, cupleaza / decupleaza centrala.
Sensbilitatea termostatului este de ±0,5°C.
- Precizia de afisare este de ±0,5°C.
- Functia antiblocare pompa. Cu scopul prevenirii blocarii pompei, la ora 0 şi 00 minute, termostatul comanda pornirea cazanului pentru un minut.
Comanda este data numai in cazul cand timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comanda de pornire.
- Material: ABS

Caracteristici tehnice:

- Iesire releu, tensiune de comutare: 24-250 V AC;
- Element termosensibil: NTC 10 kOhm
- Radiofrecventa: 868 MHz
- Tensiune de lucru: 230 V AC +10%/-15%;
- Putere consumata - 6 W
- Curent de comutare la 250 V: max. 6 A rezistiv sau 2 A inductiv
- Cablu electric de conectare: 2x1,5 mm2

 
Alte produse din categorie